3 - 14Sep2018-min.jpg
Hei Toomas,

kiitos tämän päiväisestä esityksestä! Olet mahtava, taidokas ja jotenkin super suloinen. Annoit tälle juhlalle ”kruunun”.

Uskon, että saat lisää asiakkaita tämän päivän katsojista ja ainakin minä tulen kysymään sinun esityksiä tuleviin juhliin.

Kiitos!
Olet aivan ihana!
— Katriina Wuoristo, päivänsankari

Tilaa juhliisi Suomen mestari!

Haluaisitko varmistaa, että tilaisuutesi jää vieraiden mieleen?

Taikuri Toomas Pitkäsen esitykset ovat yhdistelmä taikuutta ja stand-uppia. Kaipasit tilaisuuteesi sitten lavashowta tai lähitaikuutta, Toomaksen esitys on loistava tapa tehdä tapahtumastasi mieleenpainuva.

Taikuus on loistava ohjelmanumero niin polttareille, häihin kuin yritysjuhliin. Taikuus on taiteenlajina ainutlaatuinen. Taikuuden kautta yleisö palaa hetkeksi lapsuuteen, missä kaikki oli mahdollista.

Lavataikuus

Lavaesityksen aikana Toomas ottaa koko yleisön haltuun yhdellä kertaa. Valittu kortti löytyy mitä erikoisemmista paikoista ja revitty sanomalehti sulautuu maagisesti yhteen. Taikuuden väliin on ripoteltu juuri oikean verran stand up huumoria.

Lähitaikuus

Lähitaikuudessa taikuri Toomas Pitkänen kiertää vieraiden keskuudessa esittäen taikuutta aivan katsojien silmien alla. Tämä luo hyvin vahvan taikuuden tunteen, koska yleisö pääsee tarkkailemaan ihmeitä aivan lähietäisyydeltä.

Lava- ja lähitaikuus

Suosittu yhdistelmä moniin tilaisuuksiin on aloittaa lavashowlla, minkä jälkeen Toomas jatkaa vieraiden viihdyttämistä lähitaikuudella. Lavashow murtaa jään, minkä jälkeen ihmiset odottavat innolla pääsemään seuraamaan taikuutta läheltä.

Toomas esiintyjänä

Taikuri Toomas Pitkäsen esitys on hyvin interaktiivinen, ottaen koko yleisön mukaansa. Jokainen esitys on räätälöity huomioiden tilaisuuden luonne ja yleisö. Näin varmistetaan, että jokainen esitys on menestys ja tilaisuutenne tullaan muistamaan kauan.

Toomakselle tärkeintä esiintymisessä on antaa yleisölleen vahvoja tunteita – oli se sitten leuat loksauttavan taikuuden tai nauruhermot räjäyttävän huumorin kautta. Esiintyjän tehtävänä on viihdyttää ja saada yleisö unohtamaan arki. Hyvä esitys saa katsojan unohtamaan ajan, ja olemaan täysin läsnä tässä hetkessä. Tämä on mihin taikuri Toomas Pitkänen tähtää jokaisella esityksellään.

Yli 10 vuoden harjoittelun ja satojen esitysten ansiosta Toomaksesta on muotoutunut ainutlaatuinen esiintyjä. Toomaksen esitys ottaa myös inspiraatiota hänen kokemuksistaan näyttelyn, musiikin ja sirkuksen maailmoissa. Alan ammattilaisena Toomas jatkaa taikuuteen perehtymistä päivittäin, käyttäen useita tunteja esityksensä hiomiseen ja uuden taikuuden opiskeluun. Jatkuva kasvu ja kehittyminen ovat Toomakselle intohimo.

Ota yhteyttä, ja katsotaan yhdessä millainen esitys sopisi juuri teidän tilaisuuteenne.

Klikkaa tästä tilataksesi taikuri Toomas Pitkänen.