balloon_toomas_website (1).jpg
Hei, ja suurkiitokset vielä käynnistäsi! Oli niin hyvä ohjelmapläjäys! Uskomatonta todettiin vielä monta kertaa illan aikana ja pojat kertoivat heti vanhemmilleen kun tulivat hakemaan heitä sinusta! Suosittelemme!
— Nina Kulmala, äiti

Lastentaikuri

Taikuri Toomas Pitkänen on uransa alusta asti viihdyttänyt lapsi yleisöjä. Toomas on vuosien aikana esiintynyt kouluissa, messuilla ja synttäreille. Vuosien opiskelun ja lukuisten esitysten aikana Toomaksen show on hioutunut nykyiseen muotoonsa.

Lapsille esiintyminen

Lapsille esiintyessä kaikkein tärkeintä ei ole se temppu, vaan se matka sinne. Monesti ihan yksinkertainen temppu voi olla nauruhermoja kutkuttava seikkailu, jonka aikana taikasauvat hajoavat ja temppu ei millään meinaa onnistua, ennen kuin muistetaan lausua taikasana. Taikuri Toomas Pitkänen on kehittänyt esityksensä niin, että koko yleisö pääsee osaksi esitystä. Lapset tulevat mukaan avustamaan taikojen tekemisessä, huutavat taikasanat yhdessä ja nauravat kaikki taikurin hassuuksille.

Oli kyseessä sitten monen sadan hengen kouluyleisö tai pienet synttärit kotona, Toomaksen taikashown avulla varmistat, että tilaisuutesi muistetaan. Jokainen esitys on räätälöity ottaen huomioon yleisön koko ja ikä. Näin varmistetaan, että kaikki lapset yleisössä saavat nauttia, nauraa ja hämmästyä esityksestä yhtälailla.

Koko perheen taikashow

Taikashow on loistava vaihtoehto myös kokoperheen tilaisuuksiin, joissa on vieraita vauvasta vaariin. Toomaksen repertuaarin kuuluu paljon ihmeitä, jotka viihdyttävät yhtälailla niin aikuisia kuin lapsia. Kun yleisön tarkistaman kupin alle ilmestyy tyhjästä sitrus-hedelmä, on vaikutus kaiken ikäisiin aivan yhtä leuatloksauttava.

Taikuuden lisäksi Toomas myös muotoilee ilmapalloja. Tämä sopii täydellisesti esimerkiksi syntymäpäiville heti taikaesityksen perään. Jokainen lapsi saa toivoa haluamaansa ilmapalloa, oli se sitten miekka tai leppäkerttu, ja katsoa kun Toomas loihtii sen hetkessä.

Klikkaa tästä tilataksesi taikuri Toomas Pitkänen.